Despre companie

Mecatel Prod SRL, infiintata in 1994, este o societate cu capital romanesc, avand sediul in Bucuresti. Dispunem de aproximativ 2400 mp spatii de lucru si tehnologii deosebite in domeniul prelucrarii tablei si al metalelor in general. Firma s-a dezvoltat rapid, adaptandu-se conditiilor impuse de o piata din ce in ce mai pretentioasa.

Relatiile contractuale cu tarile vest-europene ne-au oferit prilejul de a lua contact si ulterior de a achizitiona tehnologii noi , de ultima ora. Tot o consecinta a acestor relatii a fost si perfectionarea profesionala a oamenilor nostri care au invatat sa respecte si sa asigure calitatea produselor ce pleaca din fabrica spre aceste piete.

Toti cei ce activeaza pe piata vest-europeana stiu ca fara tehnologii noi si fara acea constiinta profesianala a lucrului bine facut, nu se poate supravietui. Noi am invatat aceasta lectie si o aplicam in fiecare zi in activiatatea noastra, oferind clientilor nostri produse de calitate la preturi corecte. Acest lucru ne-a permis sa ne dezvoltam pietele externe pana la nivelul de 80% din cifra noastra de afaceri.

Exportam in: Franta, Olanda, Elvetia, Italia.