• Dulapuri electrice si cofrete

  Oferim celor ce produc echipamente de automatizare si echipamente electrice: cofrete electrice, dulapuri pentru echipamente electrice si automatizari, sasie si capote pentru generatoare electrice.

 • Dulapuri metalice vestiar si birou

  Societatea noastra dispune de o fabrica cu o dotare de exceptie pentru realizarea dulapurilor metalice si a cutiilor metalice de orice fel.
  Debitarea tablelor necesare realizarii acestor produse se face pe o masina de taiat cu laser, indoirea se face pe masini de indoit tabla cu comanda numerica iar sudarea se face intr-o celula robotizata de sudura.
  Toate aceste utilaje moderne dau produsului o linie frumoasa,o geometrie corecta si nu in ultimul rand un pret competitiv.
  Producem dulapuri de orice fel.Aveti mai jos cateva exemple: dulapuri de vestiar cu 1-9 usi pentru societati, scoli sau cluburi sportive, dulapuri pentru birotica si arhiva, dulapuri pentru cabinete medicale, dulap mic pentrru truse de prim ajutor, dulap pentru vane de stingere a incendiului, dulapuri de uz casnic, dulapuri seif pentru valori, dulapuri pentru arme.
  Dulapurile sunt realizate din inox sau otel intr-o gama variata de finisaje si culori, vopsite in instalatie de vopsit electrostatica. Avem produse proprii realizate dupa proiectele noastre sau putem sa le realizam la comanda folosind proiectele dumneavoastra.

 • Mobilier metalic rafturi

  Mobilier de gradina, banci, scaune, paturi, copertine, rafturi pentru arhiva, rafturi pentru magazine, rafturi pentru depozite.

 • Prelucrari mecanice

  Domeniul prelucrarilor mecanice este un domeniu vast pe care putine firme producatoare il acopera in intregime. Orice obiect metalic pe care il utilizam in casa, in industrie, in activitatea noastra zilnica presupune prelucrarea materialului brut, cu ajutorul masinilor unelte, pana la obtinerea formei, dimensiunilor si mai ales a functiunilor pentru care a fost conceput. Acest proces poate fi realizat folosind tehnologiile clasice, frecvent intalnite in fabricile din Romania, sau folosind tehnologiile moderne in prelucrarea metalelor ce au intrat destul de timid in Romania datorita costurilor ridicate.
  Dispunand de aceste tehnologii noi, societatea noastra va poate oferi preturi competitive si o calitate superioara a produselor executate. Putem sa va oferim operatii de: debitare laser, indoire tabla si profile pe masini cu comanda numerica, strunjire pe strunguri cu comanda numerica, frezare pe masini cu comanda numerica, rectificare, ambutisare, sudura MIG-MAG, TIG in argon si CO2, sudura robotizata. Pentru piesele executate la noi putem asigura tratamente termice sau diverse acoperiri, cum ar fi: zincare electrochimica, zincare calda, nichelare, vopsire electrostatica.

 • Structuri metalice

  Realizam elemente de structuri pentru constructii,grinzi metalice, stalpi, structuri complete pentru hale industriale, structuri pentru antene telecomunicatii, schele, etc.